«La casa del bosc» finalista del segundo premio Miasma de terror

II premio de relatos MiasmaHoy mismo se han desvelado los diez finalistas del segundo premio Miasma de terror y ciencia ficción. Entre los seis que compiten por hacerse con el premio al mejor relato de terror se encuentra mi cuento «La casa del bosc».
El fallo del jurado se hará público en Manresa el próximo sábado 12 de abril a lo largo de un acto durante el cual se proyectarán cortometrajes de género y se presentará el cuarto número de la edición catalana del fanzine que incluye a los diez finalistas.
Para todos aquellos que estéis interesados en asisitir aquí tenéis la información completa sobre el evento. Éste es el listado de los finalistas:

CIENCIA FICCIÓN

CAMARADA PACIFICADORA d’Albert Garcia
DÉUS DE VIDRE de Carles Malet
EL DEUTE de Carles Malet
UNA UTOPIA EFÍMERA de Menut (seudónimo)

TERROR

EL VERÍ DE LA COBDÍCIA de Gerard J. Ayala Benítez
LA DONACIÓ de Ralph Barby
MARC EL TORTURADOR de Víctor Gonzàlez Guzman
LA CASA DEL BOSC d’Enric Herce Escarrà
CEL BLAU de Joan Albert Pascual Gausachs
JO, EL VAMPIR d’Alfred Sala

9 pensamientos en “«La casa del bosc» finalista del segundo premio Miasma de terror

 1. Evenflow

  Felicitats! Ets un machine! Si passes pel TDL he penjat el relat que vaig presentar en la categoría de terror. Malauradament s’ha quedat a les portes, bé, potser fins i tot a les afores…
  Qualsevol comentari per millorar serà molt benvingut, mestre… 😉

  Responder
 2. Enric

  Gràcies company.
  La competència a l’apartat terror ha d’haver estat salvatge, només cal veure que han passat sis finalistes en comptes dels cinc previstos.
  Quan li hagi donat una ullada al teu conte te’l comento. 😉

  Responder
 3. Evenflow

  Salvatge no ho sé: per mi a sigut catastròfic 😈

  Potser hagués estat millor tirar per la via de la ciència ficció, que hi havien menys relats (encara que amb en Malet pel mig… 😉 )

  Bé, l’any que ve un a cada categoria!

  Ah, i no et destrossis les ungles d’aquí al dissabte 😆 😉

  Responder
 4. Enric

  Les ungles ja me les he cruspit totes aquests dies. Ara ja respiro tranquil: objectiu complert, tot el que pugui passar de més a més ja és de propina. I enguany no podré anar a l’entrega de premis a Manresa, una llàstima perquè l’any passat ens ho vam passar molt bé i in situ sempre es viu més intensament l’emoció.
  Segur que l’any que ve et veiem finalista de totes dues categories. 😉

  Responder
 5. Enric

  Muchas gracias, Alex. Novelas haberlas haylas, una en proceso… eterno. Y la otra, finalizada hace tiempo y que de momento no la quiere publicar ni el Tato.
  Friki sigue ahí, en un lentísimo proceso editorial que con suerte verá la luz a finales de año…

  Bé, Even, hem de ser conscients que en el terreny de la literatura de génere en català l’àmbit d’acció és limitadíssim. És per això que comprenc certa flexibilitat en el concepte “inèdit” d’un premi com el Miasma i que davant l’enorme déficit de relats per l’edició en català, veritable origen del premi, aspectes com la qualitat hagin d’estar per damunt del fet que un nombre molt limitat de persones hagin tingut accés a un text.

  Responder

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Emoticons Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Evil Twisted Roll Exclaim Question Idea Arrow Mr Green